Mona Bjerke Eiendom

Mona Bjerke eiendom AS, med hovedkontor i Hamar, er et frittstående eiendomsmeglerselskap med autorisasjon fra Finanstilsynet. Daglig leder Mona Bjerke er medlem av Norges eiendomsmeglerforbund og Eiendom Norge. Fagansvarlig er advokat og er medlem av Norges advokatforening.

Eier og daglig leder Mona Bjerke har 30 års erfaring med salg, kjøp og utleie av bolig- fritids- og næringseiendommer i inn- og utland. Hovedsakelig Østlandet i Norge og i Sverige.

Hun har, blant annet, tidligere bygget opp og drevet Meglerhuset Bjerke AS siden 2002. Firmaet er nå solgt til en tidligere ansatt og lever videre i ny drakt under navnet Meglerhuset Innlandet AS.

Vårt satsningsområde innen eiendomsmegling er salg og utleie av bolig- og fritidseiendommer i alle prisklasser på Østlandet. Vi kan tilby alt fra et fullt oppdrag hvor du overlater alt til oss, til at vi kun bistår med kontrakt- og oppgjørsdelen. Verdivurderinger for  refinansiering etc.  tilbyr vi også.

Vår spisskompetanse er herregårder og større bolig- og landbrukseiendommer i inn- og utland. Se eksempler under tidligere solgte eiendommer og programmene fra TV3.

Etter lang fartstid i bransjen, i inn- og utland, har vi fått et stort nettverk av kontakter og interessenter til våre objekter. I tillegg til vanlig, kjent markedsføring som nett, aviser etc. søker vi etter interessenter også gjennom dette kontaktnettet.

Kvalitet foran kvantitet

Vi er et frittstående meglerselskap, som ikke er opptatt av å bli store, men at kvalitet kommer  foran kvantitet. Tanken om at eiendomsmegling skal være er et «håndverk» gjør at vi tar oss tid til deg og ditt oppdrag i hele prosessen – fra befaring til oppgjør.

Vi er selektive mht hvilke eiendommer vi vil jobbe med, da vi legger mye arbeid i hvert objekt og ønsker å ha tid nok til dette. Ingen tilfeldigheter får råde, og alt er nøye planlagt i alle ledd.

I løpet av salgsprosessen delegerer vi ofte oppgaver til ekstern kompetanse – som er våre håndplukkede samarbeidspartnere. Det er anerkjente film- og stills fotografer, stylister og tekstforfattere med høy yrkesstolthet. Dette er viktig for å få frem samtlige kvaliteter ved din eiendom i en velformulert, lekker  og riktig tilpasset presentasjon. Slik vil din eiendom fremstå fra sin beste side og skape høy interesse i markedet.  Dette betyr høyest mulig pris for din eiendom!

Hvorfor skulle du velge oss?

Fra starten har vi våget å prøve nye metoder. Det er viktig å følge med i tiden og ligge et hestehode foran når det gjelder markedsføring. Vi er representert i de viktigste av de nyeste mediakanalene. Vi er også nøye med kvalitet på bilder og annet markedsføringsmateriell, og i det hele tatt gi det lille ekstra som ofte kan gjøre store utslag for verdien av boligen

Aktiv og personlig oppfølging

Bolighandel dreier seg i bunn og grunn om mennesker. Å kjøpe eller selge sin eiendom er en stor avgjørelse for oss alle. I tillegg til en god porsjon kreativitet er en aktiv, god og personlig oppfølging  viktig. Nå særlig i en verden som blir mer og mer digitalisert og virituell. Det er kanskje derfor våre kunder eller deres familie og omgangskrets kommer tilbake til oss. Vi er stolte og ydmyke for dette og legger mye arbeid i å vise oss tilliten verdig.

God lokalkunnskap, lang erfaring og kvalitetsbevisste

Når du skal selge bolig skal du kjenne deg trygg under hele prosessen. Firmaet har høy fagkunnskap og er nøyaktige i alle faser av eiendomsmeglingen. Gode og innarbeidede rutiner og moderne verktøy gjør at vi er effektive uten at det går ut over kvaliteten. Vi har lang erfaring  innen eiendomsmegling, samt solid lokalkunnskap i våre geografiske satningsområder.

Innvendinger

Det er så lite firma – er det trygt?
Hvorfor være stor når man er lykkelig som liten? Vi er stolte av å ha overlevd «alene» siden 2002. Vi har stort nettverk og tilgang til like mange markedskanaler som de store og like trygge, lovpålagte forsikringsordninger som sikrer våre kunders verdier. Det er minst like trygt som å selge gjennom bankeide eller større kjeder!
Vi vil ikke miste vår fleksibilitet  og kreatvitet ved å gå inn i et kjede/franscisekonsept.  Samtidig unngår vi fordyrende prosesser og systemer som går utover forbrukeren kostnadsmessig.
– Liten men sterk  – det fungerer for oss og våre fornøyde kunder!

Voksne meglere – «utgått på dato»?
Vi følger med «i timen» og bruker de til en hver tid nyeste data og medieverktøyene! Stadig kursing, seminarer og kunnskapsutveksling med andre kolleger og bransjer holder oss også «oppegående». Årelang erfaring, i tillegg til genuin interesse for faget, er en stor fordel for våre kunder. Særlig er dette viktig i heftige budrunder for å få best mulig pris for  eiendommene.

Hos oss forsvinner ikke din eiendom i mengden!

→ Høyest mulig pris for din eiendom.

→ Konkurransedyktige provisjoner.

→ Spesialtilpasset delikat, bred og målrettet markedsføring.

→ Erfarne, lokalkjente og effektive meglere/medhjelpere.

→ Vi har også advokater som tar seg av spesielle juridiske spørsmål.

→ Raskt og sikkert oppgjør.

→ Høy sikkerhet gjennom lovpålagte meglerforsikringer og garantiordninger.

Kontakt oss

Ditt navn (obligatorisk):
E-post (obligatorisk):
Emne (obligatorisk):
Melding (obligatorisk):

Våre ansatte